Nieuws

01 November 2017

7 november 2017 Informatieavond vuurwerkangst

vuurwerkangst Informatieavond vuurwerkangst bij huisdieren.   Voor ons is de maand december een feestelijke maand, maar voor onze huisdieren is dat helaas niet zo. Veel honden en katten zijn namelijk bang voor vuurwerk. In het kader van alle tabletten, trucjes en hulpmiddelen die hiervoor bestaan is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Om u op weg te helpen naar een rustige jaarwisseling voor u en uw hond, organiseren we op 7 november 2017 een informatieavond, waar verschillende middelen en mogelijkheden besproken zullen worden. Door de samenwerking tussen Markgraven Dierenartsen en Hondenschool DogConnect is er deskundigheid zowel op het gebied van gedrag als diergezondheid. Heeft uw hond problemen rond de jaarwisseling, geef u dan op voor deze informatieve avond en ontdek dat er vele mogelijkheden zijn om hem of haar hiermee te helpen. Wanneer? 7 November 2017 Waar? Markgraven Dierenartsen, Almeloseweg 169, Harbrinkhoek Tijd? We starten om 19.00 uur, vanaf 18.45 uur staan de koffie en thee klaar. (uw hond mag thuis blijven). We vragen een kleine vergoeding van €7,50 per persoon. Aanmelden kan bij Hondenschool DogConnect op info@dogconnect.nl, of bij Markgraven Dierenartsen op 0546-441444 of info@markgravendierenartsen.nl Hopelijk tot ziens!!

04 October 2017

puppy party: 24 oktober

puppy party Dinsdag 24 oktober aanstaande organiseert Markgraven Dierenartsen, in samenwerking met hondenschool Dog Connect, een puppy party. Wij willen u hier graag voor uitnodigen. De avond start om 19.00 uur, vanaf 18.45 uur staat de koffie klaar. Er zullen deze avond verschillende onderwerpen aan bod komen, van vaccineren en ontwormen tot trainen en opvoeden van uw pup. U kunt zich aanmelden via 0546-441444 of info@markgravendierenartsen.nl Graag tot ziens! Markgraven-Dierenarsten_Pand

08 September 2017

Actiemaand sterilisatie poes en castratie kater

IMG_6701 In de maand september krijgt u 20% korting op een sterilisatie van een poes, of een castratie van een kater. Wist u een operatie al mogelijk is vanaf 4 maanden leeftijd? Bij zulke jongen dieren houden we de temperatuur extra in de gaten. Tijdens de operatie maken we gebruik van een warmtemat. Na de operatie kunnen de katten rustig wakker worden in een warme couveuse of met een warme kruik.

02 May 2017

Vanaf nu bij Markgraven Dierenartsen: Het Huisdieren ZorgPlan

het-huisdieren-zorgplan Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden.  U betaalt maandelijks een vast bedrag  via automatische incasso aan uw dierenarts. Daarvoor ontvangt uw huisdier preventieve gezondheidszorg.

Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen! Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering, het kan goed in combinatie met een verzekering. Er is een Huisdieren ZorgPlan voor katten, kleine honden, middelgrote honden, grote honden en hele grote honden. Sinds vandaag kunt u een Huisdieren ZorgPlan afsluiten bij Markgraven Dierenartsen. U sluit het af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. Vraag onze assistentes om meer informatie.


  Heeft u er al van gehoord

12 April 2017

Goed nieuws voor katten

Goed nieuws voor katten eigenaren: Om een consult voor u en uw kat zo aangenaam mogelijk te maken hebben we vanaf nu "het kattenspreekuur". Er zal op dat moment geen hond te bekennen zijn in de praktijk, dit zorgt voor minder stress voor u en uw kat. Het kattenspreekuur is elke woensdag tussen 13.00 uur en 14.00 uur en 1 keer in de 2 weken op vrijdag tussen 10.00 uur en 11.00 uur. U kunt online of telefonisch een afspraak voor uw kat(ten) maken. poster kattenspreekuur  

03 April 2017

Het is weer tekentijd

Teek Het teken seizoen is weer in volle gang. Bescherm uw hond of kat goed tegen teken en vlooien, hiervoor zijn verschillende middelen beschikbaar. Voor een advies op maat kunt contact opnemen met de praktijk of langs komen aan de balie.

13 May 2016

Maak uw afspraak online!

Onlineafspraakmaken Vanaf heden is het mogelijk om online uw afspraak met Markgraven Dierenartsen te maken. Is uw hond toe aan zijn vaccinatie? Niest uw kat zoveel? Plan dan zelf hier een afspraak voor uw huisdier. Online afspraak maken

13 April 2016

Hoera, een pup in huis!

pupszus1 Maar wat en hoeveel moet hij nu eten? Waarom bijt hij zo in mijn handen? Wat is de beste manier om hem zindelijk te maken? Ieks vlooien, wat kan ik het beste gebruiken? Als u voor het eerst een pup in huis heeft zult u erachter komen dat er nog heel wat bij komt kijken. Ook de eigenaren die al eerder een hond in huis hebben gehad, maar al lang geen pup meer, komen er weer achter dat het allemaal nog niet meevalt om van de pup een leuke gehoorzame huisgenoot te maken. Een jonge pup vraagt veel aandacht voor wat betreft de verzorging en opvoeding. Om u hierbij te helpen hebben wij een groeibegeleidingsprogramma. Tijdens deze puppy begeleiding wordt de groei nauwkeurig in de gaten gehouden en worden adviezen gegeven op het gebied van verzorging, voeding en opvoeding. Door regelmatige controle worden eventuele problemen vroegtijdig ontdekt en is er veel gelegenheid voor het stellen van vragen. De pup staat bij ieder puppyconsult op de behandeltafel en krijgt na afloop van het consult een lekker brokje. Zo went de pup al op jonge leeftijd aan de praktijk waardoor hij later vrolijk binnen stapt! Wat houdt dit programma precies in? Het programma houdt in dat u, na de vaccinaties die op 9 en 12 weken leeftijd plaatsvinden, ook op 4, 5, 6 en 9 maanden leeftijd met uw pup langs mag komen. Tijdens de groeibegeleiding wordt uw pup onderzocht door een van onze paraveterinairen, en worden er allerlei dingen besproken die interessant zijn voor uw opgroeiende pup. De paraveterinair controleert o.a. samen met u de volgende punten: * Groei/gewicht van de pup * Gebit * Huid/vacht * Oren * Ogen * Etc. Bij ieder bezoek wordt een checklist bijgehouden op de speciale patiëntenkaart voor de puppy-groeibegeleiding. Ook zal de paraveterinair het gewicht en de groei bijhouden aan de hand van een groeicurve. Tijdens het groeibegeleidingsprogramma ontvangt u tevens ook een “groeiboek”. In dit boek vindt u allerlei nuttige informatie over de verzorging en opvoeding van uw pup. Bent u geïnteresseerd? Meldt u dan aan bij een van onze paraveterinairen.

02 December 2014

Afspraak tot 19:00 mogelijk op woensdag en donderdag

IMG_5571 Vanaf 1 januari 2015 behandelen we alle dieren op afspraak. U kunt elke werkdag van 8:00 tot 18:00 bellen voor een afspraak. Op woensdag en donderdag zijn we langer geopend en is het mogelijk om tot 19:00 een afspraak te maken voor uw huisdier.

30 September 2014

Doc&Booff, onze online dierenwinkel!

DocBooff_Intro_banner-336x280 Alles voor je huisdier hebben we nu ook online! De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschaps-dier; van onderhoudsvoeding, speciale voedingen en diëten, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier. Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 29,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen het kun je ze gelijk aan ons stellen! Zorg en vertrouwen Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een speciaal dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder. Welkom bij Doc&Booff. Ga dus naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring. DocBooff_Intro_banner-728x90

Spoed?
Bel 0546 44 14 44

Openingstijden

Praktijk open:

ma 8.00 – 18.00
di 8.00 – 18.00
wo 8.00 – 19.00
do 8.00 – 19.00
vr 8.00 – 18.00
za 8.00 – 9.00

Maak online een afspraak

 

Contact

Markgraven Dierenartsen

Almeloseweg 169
7615 NA Harbrinkhoek
Tel 0546 44 14 44
Fax 0546 44 20 36

www.markgravendierenartsen.nl
info@markgravendierenartsen.nl

algemene voorwaarden: KNMvD

Ik wil:

 • Een spoedgeval melden
  • Uw dier mankeert iets en het is spoed?
   Of u weet niet zeker of het kan wachten?

   Bel 0546-441444

   24 uur per dag!
 • Een afspraak maken
  • Elke werkdag van 8:00 tot 18:00 kunt u bellen voor een afspraak.
   Voor een consult of vaccinatie kunt u ook online een afspraak maken, klik hiervoor op de groene link.
 • Een vraag stellen
  • We zijn elke werkdag tussen 8:00 en 18:00 bereikbaar voor al uw vragen.