Nieuws

14 september 2020

Chantal komt werken

Chantal 17-09 2 Begin van het jaar zijn er opnames gemaakt voor het televisieprogramma Chantal komt werken. Op 17 september zal de uitzending zijn waar ook wij in te zien zijn.

24 augustus 2020

Markgraven Dierenartsen op tv

Chantal Begin van dit jaar heeft Chantal Janzen een dag bij ons meegewerkt voor haar televisieprogramma; "Chantal komt werken" Vanaf 3 september begint het nieuwe seizoen, klik hier voor het promotie filmpje.  

22 juni 2020

Update Coronavirus

Corona Beste cliënten, per 15 juni hebben wij een aantal versoepelingen doorgevoerd. We houden ons uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. De tijd per consult wordt zo ingedeeld dat eigenaren zo min mogelijk met elkaar in contact kunnen komen in de wachtkamer.   Wel vragen we u om rekening te houden met een aantal praktische zaken. * kom op de afgesproken tijd voor uw afspraak * Kom, indien mogelijk, met maximaal 1 begeleider per patiënt naar de praktijk. Er mag 1 begeleider mee in de behandelkamer. * Operatiepatiënten kunt u langs brengen op het afgesproken tijdstip en worden dan direct van u overgenomen. Het moment van ophalen wordt telefonisch met u overlegd. * Betalingen bij voorkeur per pin. * Medicijnen en voer graag van te voren telefonisch bestellen. dan zorgen we dat het klaar hebben staan.  

23 maart 2020

Jolanda en Marlon nemen het stokje over.

Foto MarlonJolandaGerieke Per 1 april gaat dierenarts Gerieke Broekhuizen stoppen met werken bij Markgraven dierenartsen. Na ruim 5 jaar met veel plezier gewoond en gewerkt te hebben in Twente, verhuist ze voor de liefde terug naar Gelderland. Ze was binnen onze praktijk werkzaam als gezelschapsdierenarts. Jolanda Ramaker uit Den Ham neemt het stokje van haar over. Jolanda heeft aan het begin van haar carrière al ooit in Albergen gewerkt en is dus nog een oude bekende. Binnenkort komt er nog een extra collega het gezelschapsdierenteam verstreken; Marlon Snijders uit Langeveen zal vanaf 1 mei ook te vinden zijn bij Markgraven Dierenartsen. Foto MarlonJolandaGerieke(Foto v.l.n.r.: Marlon, Jolanda en Gerieke.)

19 maart 2020

Dierenarts Gerieke neemt afscheid.

Gerieke Vrijdag 20 maart heeft Gerieke haar laatste werkdag bij Markgraven Dierenartsen. Na 6 jaar veel werk- en woonplezier te hebben gehad, gaat ze Twente verlaten. We gaan haar zeker missen, maar wensen Gerieke een mooie toekomst toe, en heel veel werkplezier met haar nieuwe baan.

10 februari 2020

Korting maand v/h gebit

Voeding Hills gebit Tijdens de maand van gebit ontvangt u naast 10% korting op een gebitsbehandeling, ook 25% korting op voeding speciaal voor het gebit.

31 januari 2020

Wijziging openingstijden

MarkgravenDierenarsten_Logo_Bruin_RGB

Per 1 februari 2020 is er een wijziging in onze openingstijden.

 
  Maandag 8.00 uur tot 19.00 uur. Dinsdag 8.00 uur tot 18.00 uur. Woendag 8.00 uur tot 18.00 uur. Donderdag 8.00 uur tot 19.00 uur. Vrijdag 8.00 uur tot 18.00 uur Zaterdag 8.00 uur tot 9.00 uur   We werken uitsluitend op afspraak Maak telefonisch of online een afspraak

30 januari 2020

Februari; maand van het gebit

facebook 2020 Februari is de maand van het gebit. Gebitsproblemen komen veel voor bij honden en katten, om dit onder de aandacht te brengen bij huisdiereigenaren is de maand februari uitgeroepen tot de maand van de gebitsverzorging. U kunt de gehele maand februari een afspraak maken voor een GRATIS gebitscontrole bij onze paravetarinairen. Daarnaast krijgt u 10% korting op een gebitsbehandeling. U kunt telefonisch een afspraak maken of online door hier te klikken.  

30 september 2019

Actie maand Oktober 2019

IMG_6701 Sterilisatie en castratie actie. in oktober krijgt u 20% korting op de prijs van een sterilisatie van een poes of castratie van een kater. Castratie of sterilisatie is al mogelijk vanaf een leeftijd van 4 maanden. Wanneer we dieren op jonge leeftijd opereren, houden we de temperatuur extra in de gaten. Tijdens de operatie liggen ze op een warmte mat, direct na de operatie kunnen ze rustig wakker worden in de opname in een warme couveuse of met warme kruiken. Wilt u meer informatie over sterilisatie of castratie bij de poes, dan kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen in onze kennisbank. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0546 - 44 14 44  

09 september 2019

Onbekende hondenziekte in Noorwegen

IMG_3553   Er heerst een nog onbekende ziekte in Noorwegen, waaraan meerdere honden zijn overleden. De meldingen van zieke en dode honden komen uit meerdere steden. Onder meer in de hoofdstad Oslo, in de zuidwestelijke stad Bergen, in de meer noordelijke stad Trondheim en in de provincie Nordland, in het hoge noorden, zijn honden ziek geworden en/of gestorven. In de afgelopen weken zijn er in Noorwegen tot dusver zo'n twintig honden doodgegaan. Volgens hun eigenaren waren de dieren kerngezond, totdat ze opeens bloederige diarree kregen en gingen braken. Het onderzoek naar de oorzaak is in volle gang. Op dit moment is het nog niet duidelijk of het om een besmettelijke ziekte gaat. De Noorse Kennel Club adviseert haar leden om alle evenementen met honden te annuleren. De Noorse autoriteiten raden eigenaren aan om uit voorzorg het contact met andere honden te beperken en hun hond aan de lijn te houden. Gaat u binnenkort naar Noorwegen en neemt u uw hond mee? Hou dan goed de ontwikkelingen in Noorwegen in de gaten en overweeg uw dier eventueel in Nederland te laten. https://www.licg.nl/nieuws/onbekende-hondenziekte-in-noorwegen/

13 mei 2019

Titerbepaling bij hond

vaccicheck Vanaf nu is het mogelijk een titerbepaling te laten doen bij uw hond. Klik hier voor meer informatie

01 februari 2019

Februari maand van het gebit

Naamloos De maand februari is landelijk de maand van het gebit. Ook bij ons in de praktijk kunt u profiteren van leuke acties. De gehele maand kunt u gratis het gebit van uw hond of kat laten controleren, u kunt hiervoor telefonisch of online een afspraak maken. Mocht er een gebitsbehandeling nodig zijn, dan krijgt u 10% korting op de behandel kosten.    

03 september 2018

14 september eerder gesloten

MarkgravenDierenarsten_Logo_Bruin_RGB in verband met ons jaarlijkse bedrijfsuitje is de praktijk op vrijdag 14 september vanaf 11.00 uur gesloten. Voor spoedgevallen zijn we gewoon bereikbaar op 0546-441444.

21 februari 2018

Nieuw!! Junior consult

pupszus1 Bent u de trotse eigenaar van een pup? Dan verwelkomen wij u graag op het gratis junior consult. Het junior consult is bedoeld voor honden van ongeveer een half jaar oud. De meeste honden zijn op 6, 9 en 12 weken leeftijd door een dierenarts gevaccineerd en nagekeken, in de meeste gevallen komt de hond dan weer op een leeftijd van ruim 1 jaar voor een vaccinatie naar de praktijk. In de tussentijd maakt de pup een flinke ontwikkeling door, een belangrijke periode waarbij wij u graag van advies voorzien. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om met uw hond op een leeftijd van ongeveer 6 maanden langs te komen voor het junior consult. Het junior consult wordt gedaan door onze paraveterinairen. Tijdens het junior consult zal de hond eerst worden gewogen en vervolgens worden onder andere de volgende punten gecontroleerd; gebit, ogen, oren, vacht, voeding, vaccinaties. Naast dat het goed is om de hond een keer te laten controleren op bovengenoemde punten, is het voor een jonge hond vaak een prettige ervaring om bij de praktijk te komen zonder dat er hele spannende dingen gedaan worden. Heeft u interesse in het junior consult, of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via 0546-441444

02 mei 2017

Vanaf nu bij Markgraven Dierenartsen: Het Huisdieren ZorgPlan

het-huisdieren-zorgplan Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden.  U betaalt maandelijks een vast bedrag  via automatische incasso aan uw dierenarts. Daarvoor ontvangt uw huisdier preventieve gezondheidszorg.

Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen! Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering, het kan goed in combinatie met een verzekering. Er is een Huisdieren ZorgPlan voor katten, kleine honden, middelgrote honden, grote honden en hele grote honden. Sinds vandaag kunt u een Huisdieren ZorgPlan afsluiten bij Markgraven Dierenartsen. U sluit het af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. Vraag onze assistentes om meer informatie.


  Heeft u er al van gehoord

12 april 2017

Goed nieuws voor katten

Goed nieuws voor katten eigenaren: Om een consult voor u en uw kat zo aangenaam mogelijk te maken hebben we vanaf nu "het kattenspreekuur". Er zal op dat moment geen hond te bekennen zijn in de praktijk, dit zorgt voor minder stress voor u en uw kat. Het kattenspreekuur is elke woensdag tussen 13.00 uur en 14.00 uur en 1 keer in de 2 weken op vrijdag tussen 10.00 uur en 11.00 uur. U kunt online of telefonisch een afspraak voor uw kat(ten) maken. poster kattenspreekuur  

03 april 2017

Het is weer tekentijd

Teek Het teken seizoen is weer in volle gang. Bescherm uw hond of kat goed tegen teken en vlooien, hiervoor zijn verschillende middelen beschikbaar. Voor een advies op maat kunt contact opnemen met de praktijk of langs komen aan de balie.

13 mei 2016

Maak uw afspraak online!

Onlineafspraakmaken Vanaf heden is het mogelijk om online uw afspraak met Markgraven Dierenartsen te maken. Is uw hond toe aan zijn vaccinatie? Niest uw kat zoveel? Plan dan zelf hier een afspraak voor uw huisdier. Online afspraak maken

02 december 2014

Afspraak tot 19:00 mogelijk op woensdag en donderdag

IMG_5571 Vanaf 1 januari 2015 behandelen we alle dieren op afspraak. U kunt elke werkdag van 8:00 tot 18:00 bellen voor een afspraak. Op woensdag en donderdag zijn we langer geopend en is het mogelijk om tot 19:00 een afspraak te maken voor uw huisdier.

Spoed?
Bel 0546 44 14 44

Openingstijden

Praktijk open:

ma 8.00 – 18.00
di   8.00 – 18.00
wo 8.00 – 18.00
do 8.00 – 18.00
vr  8.00 – 18.00

Wij werken uitsluitend op afspraak

Maak online een afspraak

Contact

Markgraven Dierenartsen

Almeloseweg 169
7615 NA Harbrinkhoek
Tel 0546 44 14 44
Fax 0546 44 20 36

www.markgravendierenartsen.nl
info@markgravendierenartsen.nl

algemene voorwaarden: KNMvD

Ik wil:

 • Een spoedgeval melden
  • Uw dier mankeert iets en het is spoed?
   Of u weet niet zeker of het kan wachten?

   Bel 0546-441444

   24 uur per dag!
 • Een afspraak maken
  • Elke werkdag van 8:00 tot 18:00 kunt u bellen voor een afspraak.
   Voor een consult of vaccinatie kunt u ook online een afspraak maken, klik hiervoor op de link onder de openingstijden.
 • Een vraag stellen
  • We zijn elke werkdag tussen 8:00 en 18:00 bereikbaar voor al uw vragen.