Dierenarts Albergen

 

Dierenarts Albergen

Een team dat bestaat uit dertien meer dan enthousiaste en gedreven dierenliefhebbers staat dagelijks voor u klaar in en rond Albergen. Gaat het om uw huisdier zoals een konijn, kat, hond, een van uw boerderijdieren of uw paard of pony? Markgraven dierenartsen biedt u een deskundige en betrouwbare behandeling. Bij Markgraven houden wij net zoveel van dieren als u dat doet, daarom begrijpen wij als geen ander wat uw dier voor u betekent en dat u wilt dat uw dier met de grootst mogelijk zorg wordt behandeld. Daarom is Markgraven dierenartsen Albergen het goede adres voor u. Van dierenliefhebbers, voor dierenliefhebbers.

Over dierenarts Albergen – Markgraven

Ons team van Markgraven dierenartsen bestaat uit 7 vakkundige en enthousiaste dierenartsen. Een team dat zich betrokken voelt met de dieren en met hun baasjes. Wij zijn zelf ook dierenliefhebbers, daarom begrijpen wij uw gevoel als geen ander. Wij willen net zoals u dat wilt, dat uw dier zo snel mogelijk weer de oude wordt. Tijdens dit proces zullen wij u begeleiden en ondersteunen waar wij kunnen. Door onze ervaren en gespecialiseerde artsen zijn wij in staat een passend behandelplan voor u en uw dier op te stellen. Zo doen we er samen alles aan om uw huis- of boerderijdier weer de oude te laten worden.

Dierenarts Albergen – behandelingen

Dierenarts Albergen Markgraven heeft diverse dierenartsen met eigen specialiteiten. Een greep uit de specialiteiten van onze dierenartsen: rundvee, paarden, varkens, honden en katten. Dit is maar een kleine selectie van het geheel. Dierenartsen van Markgraven kunnen een groot aantal dieren vakkundig behandelen. Wij hebben artsen die gericht kunnen behandelen voor de volgende dieren: gezelschapsdieren, rundvee, schapen, geiten, alpaca’s en paarden. Voor alle dieren geldt dat u bij ziekte of spoedgevallen bij ons terecht kunt. Echter, ook castraties, periodieke inentingen en controles kunt u bij ons laten uitvoeren. Een dierenarts die van alle markten thuis is.

Dierenarts Albergen – net wat meer

Bij dierenarts Albergen Markgraven doen wij graag net wat meer voor u en uw huisdier. Natuurlijk zijn de controles en behandelingen het belangrijkste, maar de juiste informatie om goed met uw huisdier om te gaan is ook zeer belangrijk. Markgraven dierenartsen organiseert daarom informatieavonden, waar wij graag kennis met u delen omtrent de verzorging van huisdieren. Wij nodigen u van harte uit om eens een informatieavond te komen bezoeken. Meer informatie hierover staat op de site. Naast de informatieavonden vindt u op onze site ook de mogelijkheid om online uw afspraak in te plannen. Kies het moment dat u het beste uitkomt. Ook nieuwe klanten kunnen gebruik maken van deze mogelijkheid.

Tot ziens bij Markgraven dierenartsen Albergen.

Spoed?
Bel 0546 44 14 44

Openingstijden

Ma 8.00 – 18.00
Di   8.00 – 18.00
Wo 8.00 – 18.00
Do  8.00 – 18.00
Vr   8.00 – 18.00

Wij werken uitsluitend op afspraak

Contact

Markgraven Dierenartsen

Almeloseweg 169
7615 NA Harbrinkhoek
Tel 0546 44 14 44

www.markgravendierenartsen.nl
info@markgravendierenartsen.nl

Algemene voorwaarden: KNMvD

Ik wil:

 • Een spoedgeval melden
  • Uw dier mankeert iets en het is spoed?
   Of u weet niet zeker of het kan wachten?

   Bel 0546-441444

   24 uur per dag!
 • Een afspraak maken
  • Elke werkdag van 8:00 tot 18:00 kunt u bellen voor een afspraak.
 • Een vraag stellen
  • We zijn elke werkdag tussen 8:00 en 18:00 bereikbaar voor al uw vragen.