Dierenarts Geesteren

 

Dierenarts Geesteren

Ons team van Markgraven dierenartsen Geesteren bestaat momenteel uit zeven zeer enthousiaste en vakkundige dierenartsen. Wij helpen u graag als u te maken krijgt met ziekte of ongemakken bij uw gezelschapsdier, boerderijdier of paard/pony. Door al onze ervaring die we hebben opgebouwd de achterliggende jaren, kunnen wij voor de meeste dieren een deskundig behandelplan opstellen. Bij Markgraven hebben wij net zoals u het beste met onze dieren voor. Daarom begrijpen wij als geen ander wat uw dier voor u betekent en dat u wilt dat uw dier met de grootst mogelijk zorg en aandacht behandeld wordt. Markgraven dierenartspraktijk Geesteren is het beste adres voor u.

Over dierenarts Geesteren – Markgraven

Het team van Markgraven dierenartsen is de laatste jaren uitgegroeid tot 13 vakkundige en enthousiaste dierenartsen, die zich betrokken voelen met zowel de dieren als met hun baasjes. Doordat wij zelf ook dierenliefhebbers zijn begrijpen wij uw gevoel voor uw huisdier als geen ander. Wij willen beide hetzelfde, dat uw dier zo snel mogelijk weer hersteld. Gedurende dit traject zullen wij u begeleiden en ondersteunen waar mogelijk. Door onze ervaren en gespecialiseerde artsen zijn wij in staat een goed behandelplan voor uw dier op te stellen. Zo doen we er samen alles aan om uw huis- of boerderijdier weer de oude te laten worden.

Dierenarts Geesteren – behandelingen

Markgraven Dierenartsen Geesteren heeft diverse dierenartsen die zich gedurende hun carrière toegelegd hebben op een specifiek(e) dier of behandeling. Enkele verdiepingen van collega’s in bepaalde dieren en/of behandelingen bevinden zich in: paarden, varkens, rundvee, schapen, geiten, alpaca’s en gezelschapsdieren. Dit zijn maar enkele verdiepingen. Op onze site kunt u ze allemaal bekijken in onze kennisbank. Dierenartsen van Markgraven kunnen vrijwel alle dieren vakkundig behandelen. Wij hebben artsen die gericht kunnen behandelen voor de volgende dieren; gezelschapsdieren, boerderijdieren en paarden. Voor elk dier geldt dat u bij een spoedgeval gelijk contact met ons kunt opnemen. Echter, ook castraties, periodieke inentingen en controles kunt u door ons laten uitvoeren. Wij zijn een dierenarts die van alle markten thuis is.

Dierenarts Geesteren – net wat meer

Dierenarts Geesteren: Markgraven wil door haar gedrevenheid net wat meer zijn dan een dierenartspraktijk. Vanzelfsprekend zijn de behandelingen van jullie dieren onze belangrijkste werkzaamheden, maar ook goede informatievoorziening is erg belangrijk. Markgraven dierenartsen Geesteren plant daarom informatiebijeenkomsten in. Op deze bijeenkomsten delen wij onze kennis met u over een bepaald onderwerp, zodat u uw huisdier nog beter kunt verzorgen dan voorheen. Wij nodigen u van harte uit om eens een informatiebijeenkomst te bij te wonen. Meer informatie hierover vindt u op onze website, waar u tevens ook online een afspraak kunt inplannen. Baasjes die nog geen klant zijn kunnen op deze manier ook een afspraak inplannen.
Graag tot ziens bij Markgraven dierenartsen Geesteren.

Spoed?
Bel 0546 44 14 44

Openingstijden

Ma 8.00 – 18.00
Di   8.00 – 18.00
Wo 8.00 – 18.00
Do  8.00 – 18.00
Vr   8.00 – 18.00

Wij werken uitsluitend op afspraak

Contact

Markgraven Dierenartsen

Almeloseweg 169
7615 NA Harbrinkhoek
Tel 0546 44 14 44

www.markgravendierenartsen.nl
info@markgravendierenartsen.nl

Algemene voorwaarden: KNMvD

Ik wil:

 • Een spoedgeval melden
  • Uw dier mankeert iets en het is spoed?
   Of u weet niet zeker of het kan wachten?

   Bel 0546-441444

   24 uur per dag!
 • Een afspraak maken
  • Elke werkdag van 8:00 tot 18:00 kunt u bellen voor een afspraak.
 • Een vraag stellen
  • We zijn elke werkdag tussen 8:00 en 18:00 bereikbaar voor al uw vragen.