Dierenarts Tubbergen

 

Dierenarts Tubbergen

Een team bestaande uit zeven gedreven, enthousiaste en vakkundige dierenartsen, dat is Markgraven dierenartsen Tubbergen. Wij zijn er om u te helpen als het gaat om ziekte bij uw gezelschapsdier, een van uw boerderijdieren of uw paard. Door alle ervaring die aanwezig is kan Markgraven uw dier een betrouwbare en deskundige behandeling bieden. Bij Markgraven geven wij net zoveel om dieren als u dat doet, daarom begrijpen wij als geen ander wat uw dier voor u betekent en dat u wilt dat uw dier met de grootst mogelijk zorg wordt behandeld. Daarom is Markgraven dierenartspraktijk Tubbergen het juiste adres voor u. Wij snappen dat alleen het beste goed genoeg is voor uw dier.

Over dierenarts Tubbergen – Markgraven

Ons team van Markgraven dierenartsen is inmiddels uitgegroeid tot 13 vakkundige en enthousiaste dierenartsen. Een team dat zich betrokken voelt met zowel de dieren als met hun baasjes. Doordat wij zelf ook dierenliefhebbers zijn begrijpen wij uw gevoel als geen ander. Wij willen beide hetzelfde, dat uw dier zo snel mogelijk weer hersteld. Gedurende dit traject zullen wij u begeleiden en ondersteunen waar mogelijk. Door onze ervaren en gespecialiseerde artsen zijn wij in staat een goed behandelplan voor uw dier op te stellen. Zo doen we er samen alles aan om uw huis- of boerderijdier weer de oude te laten worden.

Dierenarts Tubbergen – behandelingen

Dierenarts Tubbergen: Markgraven heeft diverse dierenartsen die zich gedurende hun carrière gespecialiseerd hebben. Een aantal van onze collega’s zijn gespecialiseerd in: rundvee, paarden, varkens , schapen, geiten, alpaca’s en gezelschapsdieren. Dit zijn maar een aantal specialisaties die wij u kunnen bieden. Dierenartsen van Markgraven kunnen vrijwel alle dieren vakkundig behandelen. Voor elk dier geldt dat u bij een spoedgeval direct contact met ons kunt opnemen voor de behandeling. Echter, ook castraties, periodieke inentingen en controles kunt u bij ons laten uitvoeren. Wij zijn een dierenartspraktijk die van alle markten thuis is.

Dierenarts Tubbergen – net wat meer

Dierenarts Tubbergen Markgraven biedt u graag wat extra’s. Natuurlijk zijn de behandelingen van uw dier het belangrijkste, maar ook de juiste informatie om uw huisdier optimaal te kunnen verzorgen is essentieel. Markgraven dierenartsen Tubbergen organiseert daarom thema-avonden, waar wij graag kennis met u delen omtrent de verzorging en het houden van huisdieren. U bent van harte welkom om eens een thema-avond te komen bezoeken. Meer informatie hierover vindt u op onze website. U vindt op onze website ook de mogelijkheid om online een afspraak te plannen, u kunt dit ook gebruiken als het uw eerste afspraak wordt. Kies het moment dat u het beste uitkomt.
Tot ziens bij Markgraven dierenartsen Tubbergen.

Spoed?
Bel 0546 44 14 44

Openingstijden

Praktijk open:

ma 8.00 – 18.00
di   8.00 – 18.00
wo 8.00 – 18.00
do 8.00 – 18.00
vr  8.00 – 18.00

Wij werken uitsluitend op afspraak

Maak online een afspraak

Contact

Markgraven Dierenartsen

Almeloseweg 169
7615 NA Harbrinkhoek
Tel 0546 44 14 44
Fax 0546 44 20 36

www.markgravendierenartsen.nl
info@markgravendierenartsen.nl

algemene voorwaarden: KNMvD

Ik wil:

 • Een spoedgeval melden
  • Uw dier mankeert iets en het is spoed?
   Of u weet niet zeker of het kan wachten?

   Bel 0546-441444

   24 uur per dag!
 • Een afspraak maken
  • Elke werkdag van 8:00 tot 18:00 kunt u bellen voor een afspraak.
   Voor een consult of vaccinatie kunt u ook online een afspraak maken, klik hiervoor op de link onder de openingstijden.
 • Een vraag stellen
  • We zijn elke werkdag tussen 8:00 en 18:00 bereikbaar voor al uw vragen.