Dierenarts Almelo

 

Dierenarts Almelo

Een team van dertien enthousiaste en gedreven dierenliefhebbers staat dagelijks voor u klaar in Almelo. Of het nu gaat om uw huisdier zoals een hond, kat of parkiet, een van uw boerderijdieren of uw paard. Bij Markgraven dierenartsen bent u verzekerd van een deskundige en betrouwbare behandeling. Wij begrijpen als geen ander wat uw dier voor u betekent en welke zorg uw dier verdient. Daarom bent u bij Markgraven dierenartsen Almelo aan het goede adres.

Over dierenarts Almelo – Markgraven

Het team van Markgraven dierenartsen bestaat uit 7 gedreven, ervaren en vakkundige dierenartsen. Het team dat zich altijd betrokken voelt met de dieren en de baasjes. Doordat wij zelf ook dierenliefhebbers zijn, weten wij wat u voelt en begrijpen wij dat u wilt dat uw dier er zo snel mogelijk weer bovenop komt. In dit proces zullen wij u begeleiden en ondersteunen. Door onze ervaren en gespecialiseerde artsen zijn wij in staat een gedegen behandelplan op te stellen. Op deze manier doen we er samen alles aan om uw huis- of boerderijdier op te laten knappen.

Dierenarts Almelo – behandelingen

Dierenarts Almelo Markgraven heeft diverse dierenartsen met eigen specialiteiten. Daardoor zijn wij in staat om een groot aantal dieren vakkundig te behandelen. Wij hebben artsen die gericht behandelen voor de volgende dieren; huisdieren, schapen, geiten, alpaca’s en paarden. Voor alle dieren geldt dat u bij ziekte of spoedgevallen bij ons terecht kunt. Echter, ook castraties, periodieke inentingen en controles voeren wij uit. Kortom, wij zijn een allround dierenartsenpraktijk.

Dierenarts Almelo – net wat meer

Bij dierenarts Almelo Markgraven blijft het niet alleen bij controles of behandeling bij ziekte. Regelmatig organiseren wij informatieavonden. Dit alles om zoveel mogelijk kennis met u te kunnen delen, om optimaal voor uw dier te kunnen zorgen. Kom eens gezellig langs op een avond! Ook is het mogelijk om gemakkelijk online een afspraak bij ons te maken. Geef aan waar u een afspraak voor wilt maken en kies het door u gewenste moment. Ook voor nieuwe klanten! Tot ziens bij Markgraven dierenartsen Almelo.

Spoed?
Bel 0546 44 14 44

Openingstijden

Ma 8.00 – 18.00
Di   8.00 – 18.00
Wo 8.00 – 18.00
Do  8.00 – 18.00
Vr   8.00 – 18.00

Wij werken uitsluitend op afspraak

Contact

Markgraven Dierenartsen

Almeloseweg 169
7615 NA Harbrinkhoek
Tel 0546 44 14 44

www.markgravendierenartsen.nl
info@markgravendierenartsen.nl

Algemene voorwaarden: KNMvD

Ik wil:

 • Een spoedgeval melden
  • Uw dier mankeert iets en het is spoed?
   Of u weet niet zeker of het kan wachten?

   Bel 0546-441444

   24 uur per dag!
 • Een afspraak maken
  • Elke werkdag van 8:00 tot 18:00 kunt u bellen voor een afspraak.
 • Een vraag stellen
  • We zijn elke werkdag tussen 8:00 en 18:00 bereikbaar voor al uw vragen.